Dorohoi News Logo

Euro<26 Cardul European de Tineret

card-Euro26

Asociatia IHTIS a primit vizita dnei Cornelia Paicu, reprezentant DJST Botosani. Asa cum aminteam in anuntul evenimentului, intalnirea este parte a Proiectului “Tineretul din Romania in Miscare”

Cei patru elevi prezenti, toti din Satul Dumeni, au raspuns unui amplu chestionar, intrebarile solicitandu-le raspunsuri despre viata lor scolara, extrascolara, culturala, sociala etc.

La final, participantii au completat Formularul TINFORM, in baza caruia urmeaza a primi Cardul European Euro<26 care, in toate formele lui, este o LEGITIMATIE care atesta faptul ca posesorul este membru asociat  in programul european de carduri pentru tineri, program care ofera in Romania peste 800 de reduceri si peste 100.000 in 42 de tari din Europa. Acordarea discounturilor si recunoasterea cardului este stipulata in documente speciale ale Consiliului Europei, care gireaza programul la nivel european.

Prin intermediul Asociatiei IHTIS, tinerii cu varste intre 14 si 30 ani, pot solicita un astfel de card, in baza urmatoarei documentatii:

1 – Fotografie tip buletin, cu numele si prenumele scris pe verso;
2 – copie Carte Identitate;
3 – copie prima pagina carnet elev, student, cu stampila pe anul scolar in curs (daca beneficiarul este elev sau student);
4 – formular TINFORM completat;
5 – Completare date si semnatura pe tabelul centralizator (lista de participanti). (DorohoiNews.ro)

social
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web